Sony lansează noi televizoare din seria Master; Debutează modelele A9F OLED și Z9F LCD

0
1581
Sony

Înaintea târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin ce își va deschide porțile pe data de 31 august, iată că cei de la Sony anunță lansarea unor noi televizoare din seria Master, dispozitive cunoscute drept Sony A9F OLED, respectiv Sony Z9F LCD. Aflați totul despre aceste produse din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambele televizoare vine echipate cu noul procesor video X1 Ultimate, cu suport Dolby Vision și rulează platforma Android TV. Cât despre seria Master, aceasta este demnă de acele televizoare care se remarcă prin calitatea deosebită a imaginii ideală chiar și pentru creatorii de conținut.

Sony

Suntem informați că procesorul X1 Ultimate oferit în cazul de față este capabil să detecteze în mod inteligent și să analizeze fiecare obiect surprins în imagine prin intermediul tehnologiei Sony Super Resolution creată pentru acuratețe de excepție și detalii bogate.

Sony

Primul model de pe listă și anume Sony A9F vine echipat cu panou OLED 4K ce suportă HDR10, HLG, dar și Dolby Vision. Acest panou oferă 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare ce sunt controlați de funcția Sony Pixel Contrast Booster. Avem și sunet mai bun grație unei actualizări aduse tehnologiei Acoustic Surface ce contribuie la crearea unui sistem de tip 3.2.

Televizorul va sosi în variante de 55 și 65 inch, vânzările fiind programate să înceapă în Europa și SUA din această lună. Cât despre Sony Z9F, avem de-a face aici cu un televizor ce adoptă panou LCD de 65 sau 75 inch în funcție de varianta aleasă. Oferă suport HDR10, HLG, Dolby Vision și aduce tehnologia X-Motion Clarity.

Sony

Ambele televizoare de față adoptă sistemul de operare Android TV, fiind televizoare smart ce oferă acces la un magazin de aplicații și totodată integrează un Chromecast la bord. Nu au fost dezvăluite încă prețurile, dar le vom afla cu siguranță pe parcursul acestei luni când televizoarele sunt așteptate și pe plan european.