OnePlus lansează căştile Bullets Wireless 2, cu suport Bluetooth, preţ de 99 dolari

0
1468

OnePlus a prezentat în ultimele 24 de ore atât noile telefoane OnePlus 7, cât şi accesorii. Printre acestea se numără Bullets Wireless 2, căşti Bluetooth care costă 99 de dolari.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căşti vin cu un design complet nou şi renunţă la buds-urile în formă de aripă de rechin. Acum avem un format in ear ceva mai prietenos, iar restul designului rămâne în mare la fel. Fiecare earbud este conectat cu un cablu, care integrează o telecomandă inline şi două module în care se află bateria şi componentele necesare pentru conectivitatea wireless.

Produsul este unul de culoare roşie şi neagră, cu un vibe metalic. OnePlus afirmă că inspiraţia acestui design vine de la scoici şi alte vietăţi marine. OnePlus Bullets Wireless 2 aduc noi drivere interne de 10 mm, cu bas extra puternic, aspect la care predecesorii au suferit. Conectivitatea Bluetooth a primit un upgrade, de la 4.1 la 5.0, pentru conexiuni mai stabile.

Există şi suport aptXHD acum, iar 10 minute de încărcare a accesoriului se traduc în 10 ore de playback audio. viaţa totală a bateriei este de 14 ore în total, iar portul de încărcare se află în telecomanda inline. Căştile se pot conecta magnetic şi pot fi separate pentru a da play sau pauză la muzică. Le puteţi folosi şi pentru a prelua apeluri.

Puteţi cumpăra căştile de la OnePlus de pe 17 mai.