iPhone XR 2019 își dezvăluie noile culori într-o scăpare; Apar 2 nuanțe noi

0
2991
iPhone XR 2019

În ultimele 2 săptămâni scăpările legate de iPhone XI s-au mai potolit și au început cele legate de iPhone XR 2 sau iPhone XR 2019, cum vreți să îi spuneți. Terminalul va face trecerea la cameră duală, dar și la noi nuanțe, se pare, judecând după cele mai noi scăpări.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se zvonea încă de acum o săptămână că Apple va opta pentru o nuanță de verde nouă și Lavandă în loc de coral și albastru. Azi vedem câteva bucăți de sticlă colorată care ar face parte din carcasa viitorului handset. Sursa este una de încredere, Mark Gurman de la Bloomberg.

iPhone XR 2019

Postarea sa cu aceste bucăți de sticlă se aliniază la ceea ce a prezis și blogul japonez Macotakara. Va exista în continuare o versiune Product RED, cu o parte din profit mergând spre cauze umanitare. Zvonurile afirmă că producția va începe în următoarele luni.

iPhone XR 2019

Sticla va avea un look „frosted” consacrat pe OnePlus-urile de anul trecut, dar asta înseamnă că va fi mai puțin lucioasă și cu look mai puțin premium decât actualele iPhone XR-uri. Probabil va fi o sticlă care prinde lumină în mod mai difuz. Apple ar trebui să lanseze iPhone XR 2 în această toamnă, alături de iPhone XI, cel cu cameră triplă în modul pătrat.

iPhone XR 2019 ar trebui să aducă o cameră principală duală, cameră selfie mai bună, procesor Apple A13 și încărcare mai rapidă. Diagonala de 6.1 inch rămâne neschimbată și probabil și ecranul IPS LCD.