HP prezintă un laptop cu un ecran secundar uriaș: HP Omen X 2S

0
1020

În această lume în care tot mai mulți producători de telefoane, tablete, laptopuri consideră că un ecran nu e de ajuns, HP a lansat un laptop de gaming cu un ecran secundar de mari dimensiuni. Se numește HP Omen X 2S și îl puteți admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HP propune o alternativă la Touch Bar de pe MacBook Pro, dar într-o variantă mult mai mare. Amintește și de acel panou tactil inclus de ASUS pe laptopurile sale aduse în România vara trecută. Terminalul HP cel nou are un ecran de 6 inch deasupra tastaturii sale.

Vă va permite să vizionați clipuri în vreme ce va jucați, sau să accesați alte aplicații. Touch Bar-ul de pe MacBook are avantajul că se adaptează la orice aplicație folosiți, afișând shortcuturile necesare. Are totuși limitări de funcționalitate, care nu apar la acest HP Omen X 2S.

Ecranul de 6 inch este unul Full HD și e ca și cum ai avea un smartphone lipit de laptop. HP indică faptul că poți folosi ecranul pentru chat cu prietenii pe Discord sau pentru a privi tutoriale în vreme ce va jucați. Suportă drag and drop pentru toate aplicațiile și funcționalitate de monitor secundar.

Omen X 2S are specificații puternice, tipice de laptop de gaming: procesor Intel Core i9 octa ore de generație a noua, până la 32 GB RAM și placă grafică GeForce GTX 2080 Max-Q. Ecranul de 15 inch vine în variante Full HD cu refresh rațe de 144 Hz, dar aveți și o versiune 4K cu suport HDR și 240 HZ.

Produsul vine în iunie, de la sumă de 2099.99 dolari.