OnePlus Bullets Wireless sunt cele mai noi căşti OnePlus, la preţul de 69 euro

1
2792

OnePlus nu a lansat doar telefonul OnePlus 6 în ultimele 24 de ore, ci şi o pereche de căşti. E vorba despre OnePlus Bullets Wireless, care costă 69 euro şi vin cu încărcare rapidă şi filtrare a distorsionărilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnePlus Bullets sunt căşti magnetice şi rezistente la apă şi transpiraţie. Sunt deci ideale pentru fitness şi jogging. Fiind magnetice se pot lipi şi purta la gât sau în buzunar în acest mod. Sunt căşti de tip earbuds, care vin cu suport Google Assistant. Am avut şi o demonstraţie cu Assistant pe scenă la evenimentul de debut pentru OnePlus 6.

Spuneam de încărcarea wireless. Ei bine, suportul Dash Charging înseamnă că o încărcare de 10 minute aduce 5 ore de playback, ceea ce nu e rău deloc. Avem şi suport AptX şi o funcţie numită Energy Tube care scade distorsionarea şi îmbunătăţeşte experienţa acustică. Trebuie subliniat şi că acele două buds sunt conectate cu un fir, nu separate ca la Apple AirPods.

Conectat la acel fir se află o telecomandă mică. Căştile sunt fabricate din silicon şi aluminiu şi au buton special care declanşează Google Assistant. Produsul va începe să fie vândut de pe 5 iunie.