OnePlus Buds Z2 debutează oficial! Căști wireless accesibile cu ANC și autonomie de până la 38 de ore

0
397
OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2 debutează oficial! Căști wireless accesibile cu ANC și autonomie de până la 38 de ore

OnePlus a organizat un nou eveniment ieri în cadrul căruia a lansat smartphone-ul OnePlus 9RT. Pe lângă acesta, a debutat și o nouă pereche de căști wireless accesibile. OnePlus Buds Z2, pe numele lor, sosesc cu sistem ANC și beneficiază de o autonomie generoasă, de până la 38 de ore. Detalii despre acestea avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Buds Z2 vin cu suport Dolby Atmos și au parte de drivere dinamice de 11 mm. Se conectează la dispozitive prin Bluetooth 5.2 și au suport pentru codecurile AAC și SBC. Oferă și suport pentru protocoalele BLE, SPP, HFP, A2DP și AVRCP, iar ANC-ul reduce zgomote de până la 40 de decibeli. Căștile au parte de certificare IP55, însă cutiuța de transport beneficiază de certificare IPX4 pentru rezistență la stropire.

OnePlus Buds Z2

Fiecare cască are o autonomie de 7 ore fără ANC  și 5 ore cu ANC activ. Cutiuța de transport duce autonomia la un total de 38 de ore (fără ANC). Ele beneficiază și de alimentare rapidă via Warp Charge ce oferă 5 ore de playback în doar 10 minute de încărcare. Latența este de 92 ms, iar OnePlus Buds Z2 beneficiază de 3 microfoane pentru reducerea zgomotului de fundal.

Sosesc pe alb și negru, costă 77 de dolari și sunt disponibile momentan doar în China. Nu știm încă dacă ele vor fi disponibile și la nivel internațional, însă suma de comercializare este excelentă.