Acer dezvăluie dispozitive cu protecţie antimicrobiană, inclusiv laptopuri, tabletă

0
2186

Acer a prezentat ieri în cadrul evenimentului Next@Acer 2021 o serie de noi laptopuri, dar şi alte dispozitive, care vin cu tratament antimicrobian. Ele se adresează atât publicului de larg consum, cât şi utilizatorilor business. E vorba despre laptopuri TravelMate pentru cei de la birou, dar şi dispozitive Enduro Urban pentru cei care se aventurează în natură.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt şi accesorii certificate Works with Chromebook, iar toate aceste produse au o extra protecţie contra microbilor. Acer TravelMate Spin 4 spre exemplu este un laptop convertibil cu tratament antimicrobian. El are un agent anti microbian cu ioni de argint care acoperă suprafeţele atinse cel mai frecvent, precum şasiul, tastatura, touchpad-ul, dar şi multe altele.

Ionii de argint sunt particule reactive care reduc cu mult rata de înmulţire a microbilor după contact. Laptopul este unul performant, cu procesor Intel Core i7 vPro până la generaţia 11-a şi aduce până la 1 TB stocare pe SSD M.2. Vine cu tastatură rezistentă la stropirea cu lichide, dar şi colţuri rezistente la şocuri. Ecranul de 14 inch este tactil şi la rândul său protejat contra microbilor.

Acer Enduro Urban N3 este un model de laptop robust, cu ecran de 14 inch, grosime de 21.95 mm şi greutate de 1.85 kilograme. E certificat pentru durabilitate la nivel militar, protejat contra apei şi prafului şi protejat anti cădere. Are sistem de drenaj al apei şi tratament anti microbial Acer 360, dar şi Antimicrobial Corning Gorilla Glass, care ţine ecranul curat în aer liber.

A mai debutat şi tableta Acer Enduro Urban T3 şi ea protejată în mod similar, atât pentru căderi, cât şi pentru microorganisme. Şi monitorul Acer VE246Q are o protecţie similară şi vine cu panou VA FHD de 23.6 inch, prietenos cu mediul din jur şi ochii utilizatorilor. Are carcasă şi înveliş realizate din plastic reciclat şi tratate cu agent antimicrobial ion-argint.

Au mai fost dezvăluite de asemenea accesorii Works With Chromebook, precum tastatura şi mouse-ul Bluetooth Acer KM501, dar şi Acer B501, mouse Bluetooth de 1000 DPI cu soluţie cu ioni de argint.

Prețuri și disponibilitate

  • Acer TravelMate Spin P4 (TMP414RNA-51) va fi disponibil în EMEA din Q4 ’21, la prețuri începând de la 1,119 euro
  • Acer Enduro Urban N3 (EUN314A-51W) va fi disponibil în EMEA din Q4 ’21, la prețuri începând de la 799 euro
  • Tableta Acer Enduro Urban T3 (EUT310A-11A) va fi disponibilă în EMEA din Q1 ’22, la prețuri începând de la 299 euro
  • Setul Acer de tastatură și mouse KM501 va fi disponibil în EMEA din February 2022, starting at EUR 59.90
  • Mouse-ul Acer B501 va fi disponibil în EMEA din februarie 2022, la prețuri începând de la 24.90 euro