HTC lansează Vive Flow – un headset VR compact care se conectează la smartphone-ul tău

0
2227
Vive Flow

Dacă în segmentul smartphone cei de la HTC abia mai mișcă, în zona VR lucrurile merg foarte bine după cum descoperim azi. Compania taiwaneză tocmai ce a lansat Vive Flow – un headset VR compact care se conectează la smartphone. Cât costă și alte detalii despre acesta avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim faptul că acest headset este menit pentru a fi purtat ca o pereche de ochelari. Chiar are un format similar și important de menționat greutatea, de doar 189 grame. Vine cu difuzoare stereo și are două microfoane cu anulare de zgomot și ecou.

Vive Flow

De asemenea, Vive Flow aduce suport pentru Bluetooth Audio și are 4 GB RAM, respectiv 64 GB stocare. Primim două display-uri de 1600×1600 pixeli cu rată de refresh de 75Hz, iar unghiurile de vizualizare sunt de 100 grade. Avem totodată și ventilator integrat care preia aerul din jurul feței tale, aerul cald fiind eliminat prin evacuarea de sus.

Vive Flow

Headset-ul aduce conectivitate USB-C, iar puterea este de 7.5W, astfel că putem utiliza ușor un smartphone sau un powerbank pentru a alimenta Vive Flow. Există și o funcționalitate care ne oferă până la 5 minute pentru a schimba sursa de energie. Există și lentile cu focus ajustabil pe fiecare parte astfel încât să vedem clar și dacă avem rețetă de corecție.

Video prezentare VIVE Flow:

HTC spune că sistemul de dublă balama a fost întărit, pe lângă perechea standard de balama folosită pentru plierea pentru depozitare, există un al doilea set de balamale care se ajustează pe diferite mărimi ale capului. În zona frontală avem 2 camere video folosite pentru un feed video passthrough astfel încât utilizatorul să fie conștient de împrejurimi.

Pe Vive Flow nu avem telecomandă sau butoane de control, comenzile fiind realizate din aplicația de smartphone. Bifăm și suportul Bluetooth 5.0, Wi-Fi și Miracast, iar legat de preț, acesta este de 499 dolari. Livrările încep în noiembrie, iar la precomandă cumpărătorii primesc o husă de transport și conținut VR gratuit.