Noua consolă Nintendo Switch OLED este acum disponibilă în România! Se anunță epuizarea rapidă a stocurilor

0
1704
Noua consolă Nintendo Switch OLED
Noua consolă Nintendo Switch OLED este acum disponibilă în România! Se anunță epuizarea rapidă a stocurilor

În vara acestui an Nintendo anunța noua consolă Nintendo Switch OLED. După cum era plănuit, aceasta a ajuns în stocul retailerilor în această toamnă, inclusiv în România. Chiar dacă mulți așteptau un model Pro, pare-că dispozitivul se bucură deja de un real succes. Publicații internaționale precum PocketNow susțin că stocurile au fost epuizate rapid. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nintendo Switch OLED vine cu un display mai mare față de varianta “clasică”. De asemenea, are parte de un stand mult mai stabil în partea din spate. Avem deci aici un ecran de 7 inch în diagonală, după cum îi spune și numele, OLED. Culorile sunt mult mai vi, iar experiența de vizualizare și de gaming ar trebui să fie îmbunătățită.

Greutatea crește în acest caz, ajungând la 420 de grame și există un upgrade și în ceea ce privește sistemul de sunet. Dock-ul livrat cu acest model poate fi conectat la internet printr-un cablu LAN. Astfel, vitezele de descărcare și ping-ul în cazul titlurilor online va fi excelent. În modul TV se pot juca jocuri la rezoluție Full HD, iar în mod handheld consola rulează titluri la rezoluție 720p. Autonomia ajunge până la 9 ore, însă diferă în funcție de jocurile accesate.

Nu în ultimul rând, toate jocurile destinate variantei standard vor fi compatibile și cu noua versiune. În ceea ce privește specificațiile, acestea nu se schimbă. Avem parte deci de un CPU/GPU NVIDIA Tegra custom și 64 GB de stocare. Consola beneficiază și de WiFI 6.

Preț și disponibilitate

Chiar dacă la nivel internațional pare-că stocurile s-au epuizat rapid, în România găsiți noua consolă la Flanco. Ea costă 1999 de lei și poate fi chiar achiziționată în 3 sau 4 rate fără dobândă, prin sistemul Oney. Puteți cumpăra noua consolă Nintendo Switch OLED de aici!