XPG este primul furnizor DRAM care ajunge prin overclock la o frecvență de 8,188 MT/s pentru modulul său DDR5

0
800
XPG

Începutul săptămânii vine cu o premieră, cea a faptului că XPG este primul furnizor DRAM care ajunge la o frecvență de 8,188 MT/s pentru modulul său DDR5 prin overclock. Recordul a fost obținut de XPG Overclocking Lab (XOCL) care a overclockat viitorul modul de memorie DDR5. Detalii extra avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Realizarea de față evidențiază cunoștințele și expertiza XPG în ceea ce privește valorificarea modulelor de memorie la potențialul lor maxim. Anterior, reperul record a fost atins cu un modul de memorie DDR5 cu o viteză de 4800 MT/s. Aflăm și faptul că XOCL este dedicat depășirii limitelor de performanță ale memoriilor DRAM.

XPG

De asemenea, a fost prima facilitate de acest tip printre producătorii de DRAM când a fost fondată în 2018. Cei de la XPG dezvăluie faptul că vor lansa o gamă de module de memorie DDR5 pentru gameri, pasionații de PC și overclockeri în luna octombrie a acestui an. Despre acestea v-am dezvăluit și noi câteva informații anterior, chiar aici.

Noile module vor fi disponibile în variante de 8, 16 sau 32 GB. Frecvențele vor fi cuprinse între 6000 și 7400 MHz. S-a umblat și la optimizare alături de producătorii de plăci de bază GIGABYTE, MSI, ASUS și ASrock.