Xbox aniversează 20 de ani de la apariție; Microsoft lansează accesorii în ediție specială cu această ocazie

0
776
Xbox
Xbox aniversează 20 de ani de la apariție; Microsoft lansează accesorii în ediție specială cu această ocazie

Microsoft a anunțat recent mai multe accesorii pentru Xbox cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția brand-ului. Este vorba despre un nou controller, o pereche de cășți și un stand de încărcare realizat în colaborare cu Razer. Evident, ele sunt concepute special pentru noile console Xbox Series S și X. Detalii despre acestea avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xbox Wireless Controller – 20th Anniversary Edition

Noul controller sosește cu un design familiar, este negru și are parte de accente verzi. Butoanele XYAB nu sunt colorate de această dată, iar butonul dedicat Xbox adoptă un look clasic. În partea din spate avem și o parte de grip, controller-ul fiind mai ușor de ținut în mână față de versiunea convențională.

De asemenea, odată cu conectarea acestui controller la o consolă Xbox Series S/X, va debloca un background dinamic, exclusiv. Totodată, el poate fi conectat și la alte console, ale prietenilor, pentru ale oferii drept cadou acest background special. În afară de design și această temă specială, versiune aniversară nu diferă față de controller-ul clasic. El costă 70 de dolari și poate fi achiziționat la nivel global.

Xbox Stereo Headset – 20th Anniversary Edition

Și în acest caz avem parte de o schimbare în ceea ce privește design-ul. Pe părțile laterale se află un panou transparent, iar căștile vin în culorile specifice brand-ului: negru și verde. Nu sunt diferențe în ceea ce privește experiența audio, iar prețul acestei perechi este tot de 70 de dolari.

Universal Quick Charging Stand – 20th Anniversary Edition

Nu în ultimul rând, a fost lansat și un dock de încărcare pentru controller-ul de Xbox. Este vorba despre un model realizat în colaborare cu Razer ce adoptă o nuanță de negru cu accente verzi. Acesta sosește și cu o extra-baterie pentru controller ce poate fi înlocuită facil, la nevoie.

Nu există totuși informații legate de disponibilitatea stand-ului, deși acesta din urmă ar urma să fie disponibil și în România, venind de la Razer.