Rockstar confirmă lansarea trilogiei remaster Grand Theft Auto; Se anunță variante pentru PC, console și dispozitive mobile

0
1361
Rockstar
Rockstar confirmă trilogia remaster Grand Theft Auto; Se anunță variante pentru PC, console și dispozitive mobile

Deși mulți așteaptă GTA VI, gamerii nostalgici pare-că vor primi curând o trilogie compusă din cele mai populare titluri Grand Theft Auto. Zvonurile au apărut în online încă de acum câteva săptămâni, însă Rockstar abia astăzi le-a confirmat oficial. Compania a oferit inclusiv un trailer pe care îl vedem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Chiar dacă în trecut aflam că trilogia ar fost amânată, Rockstar susține că ea va fi disponibilă „mai târziu în acest an”. De asemenea, am aflat și pe ce dispozitive vor rula titlurile. Se pare că GTA 3, Vice City și San Andreas vor sosi prima dată pe console și PC-uri. Ulterior, probabil în 2022, vor fi disponibile și versiuni pentru Nintendo Switch și chiar dispozitive mobile, tablete și telefoane.

Vă reamintesc că cele 3 titluri clasice în variante remaster vor fi dezvoltate de Rockstar Dundee. Ele ar urma să fie refăcute integrat în Unreal Engine și vor combina elemente de gameplay old-school cu grafică îmbunătățită. Nu în ultimul rând, această versiune „The Definitive Edition” va înlocui versiunile clasice.

Astfel, cei ce au achiziționat deja unul dintre cele trei titluri pe Android sau iOS, ar urma să primească actualizare la noua versiune în viitor. De asemenea, odată cu debutul, noile versiuni vor înlocui versiunile clasice și în launcher-ul Rockstar Games. Nu știm încă când vor fi disponibile, însă potrivit zvonurilor, Rockstar le-ar lansa undeva spre sfârșitul acestei luni.

Vă reamintesc că GTA 5 debuta în urmă cu 8 ani și nu a primit încă un succesor. Au existat zvonuri consistente cu privire la GTA VI, însă nu știm încă când va sosi mult-așteptatul titlu. Până când aflăm noi detalii, cei nostalgici se pot bucura de această trilogie clasică.