Rockstar Games lucrează la versiuni remaster pentru GTA 3, Vice City și San Andreas; Ar debuta în toamnă

0
2433
Rockstar Games
Rockstar Games lucrează la versiuni remaster pentru GTA 3, Vice City și San Andreas; Ar debuta în toamnă

Deși toată lumea așteaptă GTA VI, pare-că Rockstar Games are alte planuri, pentru fanii mai nostalgici. GTA 5 debuta în urmă cu 8 ani, iar în acest an va sosi pe cele mai noi console – Xbox Series X/S și PS5. Totuși, compania ar pregăti și versiuni remaster pentru GTA 3, Vice City și San Andreas. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit publicației Kotaku, Rockstar se axează în acest an pe remasterizarea unor jocuri mai vechi. GTA 3, Vice City și San Andreas ar urma să fie refăcute în Unreal Engine. Potrivit zvonurilor ele vor combina elemente de gameplay old-school, cu o grafică îmbunătățită. O sursă afirmă că ar fi “versiuni modate” ale variantelor originale.

Totuși, studioul care s-ar ocupa de remasterizarea titlurilor ar fi Rockstar Dundee, acesta având sediul în Scoția. Tot acest studio s-ar ocupa și de optimizarea lui GTA V pentru noile console. Înainte de a fi cumpărat și redenumit de către Rockstar, studioul era cunoscut drept “Ruffian Games”. Aceștia au experiență, ei fiind cei din spatele titlurilor remaster Crackdown 3, Halo: The Master Chief Collection și câteva titluri Kinect pentru Xbox.

Rockstar Games aduce titlurile pe Nintendo Switch și Mobile!

Nu în ultimul rând, aflăm că vechile titluri GTA vor fi disponibile pe PC, console (inclusiv Nintendo Switch), dar și pe telefoane și tablete cu Android și iOS. Nu ar fi prima dată când jocurile GTA ajung în zona mobile. Totuși, grafica îmbunătățită le-ar putea face atractive pentru utilizatori. Mai aflăm că Rockstar Dundee se concentrează totuși pe optimizarea titlurilor pentru console, în primă fază. Abia în 2022 ele ar urma să ajungă pe PC-uri și dispozitive mobile.

În final, Kotaku susține că dacă trilogia GTA în varianta remaster va fi bine vândută, Rockstar va oferi și o nouă versiune Red Dead Redemption.