Home Alone revine! Un nou film din îndrăgita serie va fi lansat de Disney pe 12 noiembrie

0
1247
Home Alone

Nu cred că greșesc atunci când spun că Home Alone este filmul aflat în colecția tuturor de sărbători. Celebrul titlu din 1990 se difuzează an de an de sărbători și cu toate că majoritatea dintre noi l-am văzut de zeci de ori, tot îl privim în prag de Crăciun. Am avut 2 părți în care și-a făcut apariția celebrul Culkin și alte 3 filme dar cu actori diferiți.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acum ne pregătim de filmul cu numărul 6 din serie, numit Home Sweet Home Alone și pregătit de debut pe 12 noiembrie. Vine de la Disney și cu toate că nu avem încă un trailer, primi detalii despre distribuție. Țin să revin puțin înapoi și să vă spun că pentru filmul 2 din serie, Culkin a primit 4.5 milioane de dolari pentru a-și face apariția în sequel.

Home Alone

Pentru primul film a primit 110.000 dolari. După aceste două părți am avut Home Alone 3 lansat în 1997 cu actori diferit și scenariu schimbat. A urmat Home Alone 4: Taking Back the House care a dezamăgit serios publicul. În 2012 a venit și filmul 5 numit The Holiday Heist care la rândul său a fost criticat. Acum ne pregătim de filmul cu numărul 6 de la care așteptările sunt mari.

Distribuție Home Sweet Home Alone

Aflăm că în distribuție se află Archie Yates cunoscut pentru rolul din Jojo Rabit, care va juca în rolul caracterului principal Max Mercer. Apar și Kenan Thompson și Chris Parnell, iar Devin Ratray (Buzz din primele 2 părți Home Alone) revine. Mai bifăm și pe Tim Simons și Ellie Kemper din The Office. 

Cât despre scenariu, acesta păstrează ideea generală a primelor iterații. Astfel, băiețelul năzdrăvan Max Mercer este uitat acasă în timp ce familia sa pleacă în vacanță în Japonia. În peisaj își fac apariția răufăcătorii, un cuplu soț și soție care pun ochii pe casa lui Max. Acesta are task-ul de a proteja casa fix precum făcea și Kevin în 1990.

La prima vedere nu văd prea mult hype pentru acest nou film din serie, dar mă voi prounța odată ce vine și trailer-ul oficial. Filmul se va lansa pe Disney+.