Call of Duty Vanguard este numele următorului joc din franciza Activision; Titlu plasat în Al doilea Război Mondial

0
1003
Vanguard

După ce am aflat că Home Alone revine cu un film proaspăt la toamnă, iată că acum aflăm și ceva din lumea gaming-ului. Descoperim pe seama unui leak că cei de la Activison pregătesc lansarea următorului joc din seria Call of Duty, titlu numit Vanguard.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informații au fost descoperite chiar în fișierele Black Ops Cold War, inclusiv detalii despre precomandă. Un detaliu important aflat este acela că Vanguard ar putea avea acțiunea plasată în Al doilea Război Mondial. Va avea și un mod cu zombie și mai jos privim asupra unor imagini scăpate online.

Vanguard

În aceste imagini ajunse online putem vedea diferite abordări pe care noul joc le va avea odată lansat. Avem o versiune Standard, una Cros-Gen și o alta Ultimate. Acestea reprezintă bundle-urile de lansare, iar mai sus vedem și câteva dintre personaje. Pe listă se află Lucas, Polina și Wade fiecare cu arma favorită.

Apare aici și mențiunea unui Open Beta cu Early Access probabil pentru cei care vor plasa o precomandă. În imaginea cover vedem 4 soldați plasați într-un mediu tropical cu palmieri în jur și o mulțime de explozii în background. În dreapta apare un soldat care pare a purta o uniformă sovietică și ceea ce pare a fi o pușcă Mosin M1891/30 cu lunetă. De asemenea, va exista și un mod cu zombie, acesta primind un teaser scurt mai sus.
Toate aceste materiale scăpate online au fost rapid scoase de pe net de Activision, dar porumbelul a scăpat deja și așteptăm anunțul oficial. Mă aștept ca jocul să sosească prin noiembrie în versiuni pentru consolele next-gen și last-gen.