Laptopul Realme Book apare în noi fotografii și specificații înainte de lansarea oficială

0
957

La început de vară am aflat că Realme vrea să se extindă dincolo de telefoane, încărcătoare și căști, urmând a intra în zona AIOT. Tot atunci au apărut și primele teasere pentru tableta Realme Pad, dar și pentru laptopul Realme Book. Acum avem noi fotografii hands on și specificații pentru laptop cel puțin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm și că tableta și laptopul vor debuta pe 18 august, atunci când Realme va ține un eveniment în China. Noul laptop va sosi cu un ecran 2K cu aspect 3:2. Va avea și o versiune Realme Book Slim, deși nu e clar dacă acesta e doar alt nume pentru același notebook. Teaserele apărute până acum au prezentat un laptop cu finisaj metalic și tastatură retroiluminată. Ecranul cel cu muchii ultrasubtiri are gama de culori 100% sRGB, iar terminalul va putea partaja conținut și aplicații în timp real cu un smartphone.

Se pare că terminalul va adopta un design minimalist și va integra un webcam în zona de deasupra ecranului. În partea din dreapta sus a tastaturii se va afla un cititor de amprente. Pe partea de conectivitate avem un port USB-A, două porturi USB-C și jack audio de 3.5 mm. În zona de jos a laptopului găsim o grilă de ventilație.

Laptopul urmează a fi vândut în 3 variante de culoare: Real Grey, Real Blue și Real Apricot. Așteptăm la interior un procesor Intel Core i5-1135G7, 16 GB RAM, 512 GB stocare, iar ecranul va fi unul 14 inch, cu aspect 3:2 și rezoluție de 2160 x 1440 pixeli. Rulează Windows 10 și va face trecerea la Windows 11 ulterior în 2021.