Noile maşini de spălat Miele curăţă rufele în doar 39 de minute, cu consum redus

0
834

Miele a prezentat o sumedenie de electrocasnice în ultima vreme, inclusiv noi espressoare, dar mie mi-a furat privirea promisiunea de “rufe impecabile în doar 39 de minute”. E vorba despre noile maşini de spălat Miele, care consumă cu 60% mai puţină energie.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Maşinile noi fac economie de energie şi apă şi au fost prezentate în premieră la IFA 2018. E vorba despre dispozitive premium din gama Miele W1 Passion, care spală chiar şi un singur articol, făcând economie de până la 50% la energie electrică şi 30% la detergent. Secretul este programul cel nou, exclusiv Miele, PowerWash 2.0, care foloseşte tehnologia Spin & Spray.

Aduce şi o nouă opţiune, SingleWash, care asigură aceeaşi calitate a spălării, indiferent de numărul de rufe din maşină. Chiar şi într-un program de spălare de sub 3 ore, echipamentele Miele noi ajung la un rating A+++, adică minus 50% de eficienţă energetică. E practic vorba despre utilizarea de cantitatea de apă necesară pentru a asigura înmuierea ideală a hainelor.

Gama W1 Passion include şi o componentă de protejare a mediului înconjurător. Folosind sistemul TwinDos veţi doza detergentul în funcţie de cantitatea de rufe din cuvă. Programele vor sosi pe toate modelele ce includ funcţia PowerWash 2.0, începând din luna septembrie. Display-ul central poate fi controlat prin atingeri, că la un smartphone, prin apăsare, swipe sau scroll.

Aşteptam acum şi un preţ pentru piaţa locală.