Retrospectivă IFA 2018: Lenovo dezvăluie noi produse Smart Home și sisteme de gaming Legion

1
1221
Lenovo

Printre companiile prezente la IFA 2018 care au sosit cu multe produse noi în tolbă s-a numărat și Lenovo, firmă care pe lângă laptop-uri și tablete Yoga ne-a adus și dispozitive inteligente Smart Home, dar și PC-uri Legion pentru iubitorii de gaming. Despre aceste lansări vorbim astăzi într-o retrospectivă detaliată!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo Smart Home Essential

Această ediție a târgului tech din Berlin a fost marcată și de către o extindere a seriei de produse smart home marca Lenovo, produse pare din gama Smart Home Essential. Astfel, pe lângă boxa inteligentă Lenovo Smart Display au fost prezentate și produse precum priză inteligentă, bec inteligent, dar și cameră video de supraveghere.

Lenovo

Lenovo Smart Plug este priza wireless ce poate fi controlată de oriunde și oricând, în vreme ce becul inteligent este numit Lenovo Smart Bulb, acesta putând fi programat și personalizat la nivel de intensitate luminoasă și culoare rece sau caldă. Camera numită Lenovo Smart Camera are microfon și difuzor integrat, oferind și captură nocturnă.

Lenovo Legion

Lenovo

Trecem la capitolul desktop-uri gaming acolo unde Lenovo a prezentat două soluții noi echipate cu plăci grafice RTX 2070, RTX 2080, respectiv RTX 2180 Ti. Primul de pe listă se numește Lenovo Legion T730, un tower de gaming VR Ready cu carcasă elegantă și panou lateral transparent ce lasă sistemul de iluminare RGB de la interior să scoată în evidență componentele.

Lenovo

Pe de altă parte îl avem și pe Lenovo Legion C730, un desktop în formă de cub cu suport pentru overclocking ce aduce la rândul său procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a fix precum și T730. Prețurile de pornire pentru ambele modele sunt de 1999 euro (RTX 2070), respectiv 2699 euro (RTX 2080).

De asemenea, Lenovo a mai prezentat și laptopul Lenovo Legion Y530 care se remarcă prin talia scăzută și prin soluția grafică GTX 1060 de la bord. Are procesor Intel Core din noua generație și este așteptat să debuteze pe plan european de luna viitoare la un preț de 1399 euro.