Mio MiVue Drive 60 FEU LM este cel ai accesibil sistem de navigaţie pentru camioane

0
894

Mio Technology, lider pe piaţa locală de device-uri GPS a anunţat disponibilitatea modului Camion în mod gratuit pentru sistemele Mio MiVue Drive 60 FEU LM cumpărate de la 1 septembrie. Astfel, dispozitivul devine cel mai accesibil sistem de navigaţie pentru camioane.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vine cu ecran de 6.25 inch şi oferă indicaţii pentru a ajunge la destinaţie indiferent de condiţii. Fie că e vorba de schimbări de traseu sau rute ideale, toate vă vor fi afişate punctual şi veţi avea actualizări gratuite ale hărţilor pe viaţă. Există şi o cameră video auto integrată, care îi permite lui Mio MiVue Drive 60 FEU LM să înregistreze Full HD la 30 FPS, pe parcursul întregii călătorii.

Modul Camion aduce recomandări optimizate pentru vehicule de mari dimensiuni, precum camioane, rulote sau autobuze. Rutele sunt calculate şi gândite în funcţie de tipul, greutatea, mărimea şi încărcătura vehiculului. Pentru a activa modul Camion, utilizatorii vor trebui să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook Mio România. Mesajul va trebui să includă o fotografie cu bonul fiscal/factura produsului, dar şi seria acestuia.

Cei care cumpără produse de gen între 1 septembrie şi 31 decembrie 2018 au parte de 3 ani de garanţie. Găsiţi produsele Mio la parteneri precum Altex, Media Galaxy, Flanco, eMAG.ro, evoMAG.ro, Cel.ro sau F64. Mio MiVue Drive 60 FEU LM are un preţ recomandat de 899 lei. Retailerii îl vând cu card de 16 GB la pachet, harta full Europe, iar produsul aduce şi un ecran de 6 inch cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli.

Are baterie de 1100 mAh, sistem de operare Windows CE, senzor G, asistenta pe bandă, cameră încorporată, senzor de şoc, mod foto şi multe altele.