MIO are oferte speciale de BlackFriday! Până la 50% reducere și mii de produse la vânzare

0
1497

Promoțiile de Black Friday ne-au acaparat și printre companiile ce iau parte la această campanie se numără și MIO. Aflăm astăzi că liderul pieței autohtone de dispozitive GPS vine cu peste 5000 de produse la preț special de Black Friday. Ofertele vor fi disponibile pentru sisteme de navigație auto, camere video auto, dar și pentru soluții combo cu discount de până la 50%!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem în primul rând reduceri de până la 40% pentru sistemele de navigație. Aceste discount-uri vor fi aplciate tuturor produselor din gamele menționate, inclusiv celor mai noi modele, fiind ocazia ideală pentru a ne dota mașina cu un sistem de navigație. Un exemplu este MIO Spirit 8500 LM, sistem de navigație ce oferă informații în timp real.

MIO Spirit 8500 LM
MIO Spirit 8500 LM

Și Mio Spirit 7700 Truck va beneficia de o reducere, sistem pentru șoferii de camioane ce oferă rute personalizate pentru vehiculele de tonaj mare. De asemenea, sunt soluții și pentru pasionații de activități în aer liber precum mersul pe bicicletă – sistemul Cyclo 400 fiind partenerul ideal pentru o experiență deosebită pe două roți.

Mio MiVue J85
Mio MiVue J85

Cât despre camerele auto, acestea primesc reduceri de până la 42% de Black Friday. Toate modelele din seriile J, C și seria 7 vor beneficia de prețuri speciale. O variantă pe care v-o recomandăm este MIO MiVue J85, cameră pe care o testam în această primăvară pe site-ul soră Mobilissimo.

Nu în ultimul rând, Mio pune în vânzare și pachete de tip „combo” la super-reducere. Un exemplu este pachetul MiVue Drive 60LM și MiVue Drive 65 LM, sistem de navigație + cameră de bord. Se oferă astfel informații din trafic în timp real și filmare la calitate Full HD.

Partenerii Mio în care puteți găsi produsele din oferta Black Friday sunt următorii: