Miele lansează primul espressor care oferă opţiunea de a selecta între 3 tipuri diferite de cafea: CM 7750 Coffee Select

1
1121

Miele, unul dintre cei mai reputaţi producători de electrocasnice premium din lume a anunţat astăzi noul espressor CM 7750 Coffee Select. Acesta se remarcă faţă de produsele rivale prin faptul că este primul model cu opţiunea de a selecta din 3 tipuri de cafea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este de asemenea singurul espressor cu program automat de decalcifiere şi permite pregătirea a 16 specialităţi de cafea cu o singură atingere de buton. CM 7750 Coffee Select are 3 recipiente diferite, cu capacitate de 180, 210 şi 150 de grame, fiecare putând fi umplut cu un tip diferit de cafea. Apăsând un singur buton funcţia Coffee Select va transfera boabele selectate într-o râşniţă conică, din oţel inoxidabil, care se află deasupra unităţii de preparare.

Fiecare cafea va avea parte de o aromă proaspătă în acest mod. Cele 3 recipiente pot fi umplute cu boabe pentru espresso, cafe crema şi chiar specialităţi fără cofeină. Aparatul poate memora până la 10 profiluri diferite de utilizatori, iar specialităţile ce pot fi preparate includ Coffee Crema, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato sau Long Black.

Toate modelele din gama CM7 vin cu suport WiFi, aşa că puteţi comanda pregătirea unei cafele folosind o aplicaţie de smartphone şi asta înainte de a ajunge acasă sau a cobora din pat. Tot din aplicaţie puteţi vedea cantitatea de boabe rămasă în recipiente, comanda pachete de cafea şi altele de gen. Miele a mai anunţat împreună cu acest produs şi 3 noi tipuri de cafea din gama proprie.

E vorba despre sortimentele Cafe Crema, Espresso şi Decaf din gama Miele Black Edition.