Noile căști wireless Sony WH-CH710N și WF-XB700 vor ajunge luna viitoare în România; Aflăm prețurile

0
1772

Un comunicat de presă proaspăt ajuns la noi în inbox ne aduce vești despre debutul comercial al noilor căști Sony WF-XB700 și Sony WHCH710N. Acestea erau anunțate pe data de 2 aprilie după cum vă informam și noi într-un articol dedicat, iar acum avem și detalii despre lansarea în România și prețurile la care vor intra în magazine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony WF-XB700

După cum ați aflat deja, modelul WF-XB700 adoptă un format de tip in-ear și dispun de certificare IPX4. Rezistă astfel fără probleme la picăturile de apă și la transpirație. De asemenea avem parte aici și de tehnologia Sony EXTRA BASS prin care se redau note precise și pline care pun în evidență orice melodie.

Sony WH-CH710N

Se redă astfel o claritate vocală superioară pentru audiție de înaltă definiție. Avem conectivitate Bluetooth aici și structură ergonomică „tri-hold” care asigură potrivirea perfectă în ureche. Autonomia este de până la 18 ore grație carcasei de purtare/încărcare și avem și încărcare rapidă. Cu doar 10 minute de alimentare se oferă 60 minute de playback audio.

Sony WH-CH710N

Cât despre varianta WH-CH710N, acestea sunt căști on-ear ce aduc o bandă de metal ajustabilă pentru a se potrivit perfect oricărui utilizator. Au cupe de formă ovală pentru confort sporit și tehnologie NFC pentru playback cu o singură atingere. Ca dotări speciale avem sistemul de anulare a zgomotului de fundal (AINC) pentru imersiune completă.

Sony WH-CH710N

Contribuie aici tehnologia AI Noise Cancelling și cele două microfoane montate în față și în spate pentru captarea zgomotului de fundal. Autonomia ajunge la 35 ore cu o singură încărcare și avem și alimentare rapidă. După doar 10 minute de încărcare vom primi autonomie pentru 60 minute de ascultare.

Preț și disponibilitate 

Aflați că modelul WF-XB700 va fi disponibil la un preț de 709 lei începând cu luna mai și va putea fi achiziționat în variantele de culoare pe negru și albastru. Același preț de 709 lei va fi aplicat și pentru varianta WH-CH710N, disponibilă pe albastru și alb.

Mai multe detalii despre cele două perechi de căști wireless puteți afla de aici, respectiv aici