ASUS a anunţat 6 laptopuri de gaming cu procesoare Intel Core H de generaţie a zecea, grafică RTX SUPER

0
1078

Ştii că e un moment special pentru gameri atunci când ASUS ROG anunţă 6 laptopuri noi de gaming, cu procesoare Intel Core H de generaţie a zecea şi grafică NVIDIA GeForce RTX SUPER. De fapt acestea sunt game de produse mult mai variate decât cele 6 modele menţionate de noi şi includ şi unităţi cu două ecrane, dar şi cu diagonale ce sar de 17 inch. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Republic of Gamers anunţă reîmprospătarea de lineup pentru seriile de laptopuri de gaming, cu procesoare Intel Core de generaţie a zecea. Terminalele vin cu design regândit al carcasei, dar şi grafică NVIDIA GeForce RTX şi soluţii personalizate de răcire. Colecţia ROG Spring 2020 are cap de afiş modelul Zephyrus Duo 15 şi ecranul său secundar.

ROG Zephyrus Duo 15

Acesta este capul de afiş al gamei, care vine cu un ROG ScreenPad Plus, un ecran tactil secundar ce ajută la multitasking şi e util pentru streameri şi cei care vor să muncească online, să discute cu fanii pe YouTube sau să facă mai multe sarcini simultan. Avem de-a face aici cu un panou secundar IPS de 14.1 inch cu rezoluţie 4K. Panoul stă în partea superioară a tastaturii şi sub ecranul principal, permiţând o utilizare rapidă şi eficientă în stilul a două monitoare.

Odată capacul închis, o balama va înclina ecranul secundar la un unghi de 13 grade pentru vizionare confortabilă. La bord avem şi procesor Core i9 Gen 10, accelerator grafic RTX 2080 Super şi există două variante de ecran: Full HD la 300 Hz sau 4K. Avem şi NVIDIA G-Sync şi port Thunderbolt 3, sau stocare RAID 0.

ROG Zephyrus S15

Trecem la ROG Zephyrus S15, care este gândit pentru a fi compact şi uşor de transportat. Are o carcasă compactă, cu talie de 18.9 mm şi include componente de top totuşi. Are configuraţii maxime cu RTX 2080 SUPER şi ecran de 300 Hz şi timp de răspuns de 3 ms. Are şi suport G-Sync, dar şi răcire pe bază de elemente de metal lichid. S15 permite utilizarea a două SSD-uri M.2, ce pot fi configurate într-o matrice RAID 0 rapidă. Avem şi GPU Switch şi G-Sync, dar şi conectivitate Thunderbolt 3. Toate pe un ultraportabil de jocuri cu diagonală de 15 inch.

ROG Zephyrus M15

Există şi modele ROG cu preţ atractiv, ca acest ROG Zephyrus M15. Oferă procesoare începând cu Intel Core i7 Gen 10, dar şi opţiuni de ecran cu panouri Full HD cu 240 Hz şi 144 Hz. Acceleratoarele grafice pleacă de la un GeForce GTX 1660 Ti şi urcă până la RTX 2070. Carcasa acestui laptop este subţire, cu look profesional şi are ranforsări structurale din aliaj de magneziu. Mai aduce şi finisaj cu textură clasică, moale la atingere, dar şi două sloturi M.2 uşor accesibile.

Şi aici primim port Thunderbolt 3, ieşiri duale pentru monitoare şi suficiente porturi USB.

ROG Strix SCAR 15/17

Urcăm din nou în stratosfera unor modele de top, cu ROG Strix SCAR 15/17. Aici e vorba despre maşini de gaming cu panou IPS de 300 Hz. Procesoarele urcă până la Intel Core i9-10980-HK cu 8 nuclee, până la 32 GB RAM şi placă grafică RTX 2080 Super. SCAR 15 are diagonală de 15.6 inch, iar SCAR 17 de 17 inch. Primim şi elemente de gaming cu efecte de iluminare LED RGB personalizabile, inclusiv o bară de lumină înconjurătoare, iluminarea tastaturii şi logo-ul RGB iluminat de pe capac, dar şi cheia ROG Keystone II.

Acesta este un dispozitiv NFC conectabil lateral şi care îşi păstrează setările de pe alt device.

ROG Strix G15/G17

ROG Strix G15 şi G17 au la rândul lor procesoare Intel de generaţie a zecea şi urcă pană la Core i7. Vin cu grafică pană la RTX 2070 Super şi au rate înalte de refresh, de 144 Hz în standard, dar există şi o variantă de 240 Hz. Sunt disponibile în 3 scheme de culoare, precum Glacier Blue şi Original Black. Strix G15 Electro Punk se remarcă prin coloritul său special, cu metal periat, închis la culoare şi accente roz strălucitoare. Are şi periferice dedicate pe aceeaşi nuanţă.

Fiecare Strix G15 Electro Punk vine cu mouse pad de 88.9 x 43.18 centimetri, dar şi căşti Strix Go Core Electro Punk pe unele pieţe, plus mouse-ul de gaming ROG Impact II şi rucsacul de gaming ROG Ranger, toate cu schema de culoare Electro Punk.