Huawei Smart Screen X65 este oficial; Smart TV cu panou OLED de 120Hz, 14 difuzoare și cameră pop-up

0
3452
Huawei Smart Screen X65

Așa cum v-am informat și noi într-un articol anterior, Huawei avea să dezvăluie primul său televizor OLED în data de 8 aprilie. Evenimentul a venit mai târziu decât ne așteptam astfel că abia acum primim detaliile complete. Noul TV se numește Huawei Smart Screen X65 și îi descoperim secretele în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând remarcăm design-ul arătos al acestui televizor, muchiile foarte înguste din jurul ecranului contribuind la imersiune. Avem guri de ventilație pe lateral, iar televizorul pare a fi foarte subțire la prima vedere. Are după cum spuneam mai sus, o cameră web pop-up.

Huawei Smart Screen X65

Aceasta include un senzor ultra-wide de 24 megapixeli și va fi utilizată pentru realizarea de apeluri video. Mai mult de atât, Huawei Smart Screen X65 include un cip HiSilicon Hi3559C cu NPU pentru a optimiza apelurile video. Camera va permite și utilizarea de gesturi pentru control audio și video.

Huawei Smart Screen X65

Există aici un panou OLED de 65 inch cu rată de refresh de 120Hz, iar rezoluția oferită este 4K Ultra HD. Primim și suport HDR, luminozitate maximă de 1000 nits și certificare TUV Rheinland pentru protecția ochilor. La interior avem 6 GB RAM, 128 GB stocare și procesorul Honghu 899 quad-core, respectiv GPU Mali-G51MP4.

Huawei Smart Screen X65

Aflăm că procesorul va contribui la optimizarea imaginilor afișate pe panoul OLED și că sistemul de operare este HarmonyOS 1.1. Pe partea de conectivitate avem următoarele:

  • Wi-802.11 ac (dual-band, 2×2 MIMO)
  • Bluetooth 5.0 LE
  • 4x HDMI 2.0
  • 1x DTMB
  • 1x S/PDIF
  • 1x HDMI-ARC
  • 2x USB 3.0
  • 1x Ethernet (gigabit)

Pentru ca experiența multimedia să fie completă, Huawei Smart Screen X65 aduce un sistem audio compus din 14 difuzoare. Avem 6 unități pentru frecvențe maximă, 6 unități pentru frecvențe înalte și 2 unități pentru frecvențe joase. Astfel se ajunge la un output de 75W pentru acustică deosebită.

Prețuri Huawei Smart Screen X65

Momentan televizorul este disponibil doar în China și asta la precomandă. Prețul este de aproximativ 3500 dolari și livrările încep din data de 26 aprilie.