Vision X65, noul televizor Huawei va sosi cu panou OLED și 14 difuzoare pentru sunet surround

0
2011
Vision X65

Mâine pe data de 8 aprilie cei de la Huawei au programat un eveniment special în China, acolo unde vor aduce noi produse. Printre acestea se numără și televizorul smart Vision X65 despre care aflăm noi detalii astăzi. Despre ce este vorba mai exact discutăm în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând vă reamintim că anterior a sosit o imagine teaser pentru acest nou televizor smart. Imaginea cu pricina scoatea la iveală prezența unei camere frontale pop-up. Un asemenea design era remarcat și în cazul lui Honor Vision TV, iar acum ideea este folosită mai departe și pe alte produse ale companiei chineze.

Vision X65

Noul televizor numit Vision X65 are dezvăluite câteva dintre dotări astăzi. Aflăm astfel că vom primi un panou OLED cu diagonală de 65 inch și muchii foarte înguste în jurul său. Tot în zona frontală va apărea o cameră ultra-wide de 24 mpx pentru apeluri video și alte aplicații asociate.

De asemenea, suntem informați că panoul OLED va utlizat numeroși senzori pentru ajustarea culorii și îmbunătățirea ratei de refresh. Se adoptă și funcția de lumină ambinentală iar televizorul ar fi capabil să identifice structura spațială. Va emite unde de sunet pentru a detecta structura camerei și primi feedback.

Cât despre cele 14 difuzoare integrate sub display, acestea vor fi calibrate pentru crearea unui sunet surround ideal pentru camera în care se află.