Sonos a adus pe piaţa din România sisteme home audio multi room premium wireless

0
2451

Sonos este unul dintre cei mai mari producători de sisteme home audio multi room premium wireless şi aduce în România în această primăvară cele mai noi produse ale sale. Compania a adus pe piaţa de la noi produse wireless de calitate înaltă, care permit redarea simultană a sunetului în multiple încăperi. Veţi găsi aceste dispozitive în magazinele AVStore şi eMAG.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele sunt disponibile în parteneriat cu distribuitorul ceh Display Me şi includ sisteme audio versatile, uşor de instalat. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să conecteze smartphone-ul la reţeaua wireless, să descarce applicatia Sonos şi să urmeze paşii indicaţi: identificarea boxei pentru care se doreşte instalarea, denumirea sa în funcţie de camera în care urmează să fie amplasată şi introducerea parolei pentru reţea. Ulterior utilizatorul poate controla direct din aplicaţie toate dispozitivele Sonos din casă.

Aplicaţia permite şi accesarea serviciilor de streaming şi crearea de playlisturi cu melodii de la multipli furnizori precum Spotify sau Apple Music. Portofoliul Sonos include:

  • Boxe smart: Move, One, One SL și Play:5
  • Boxe tip soundbar: PLAYBAR și BEAM
  • Sisteme audio soundbase: PLAYBASE
  • Subwoofers: Sub
  • Amplificatoare: AMP
  • Componenta versatilă de streaming pentru dispozitivele stereo și pentru receivere: PORT
  • Boxe portabile: Sonos Move
  • Extensia simplă de Wi-Fi pentru audiție neîntreruptă: Boost

Unele produse precum Soundbar-ul Sonos Beam suportă peste 75 de servicii de streaming şi se pot conecta la televizor cu uşurinţă. Au şi control vocal şi suport Apple AirPlay. O boxă wireless ca Sonos PLAY:5 Gen 2 foloseşte 6 amplificatoare digitale de top cuplate cu 6 speakere pentru a oferi o acustică perfectă. Există 3 tweetere integrate, 3 mid woofere dedicate şi controale ajustabile de bas şi treble.

Nu sunt doar produse pentru acasă, ci şi pentru afară, ca Sonos Move. Boxa este rezistentă la stropire, are autonomie de până la 10 ore, suport WiFi, Bluetooth şi Apple AirPlay 2. Veţi găsi aceste produse la eMAG şi AVstore.

Prețuri produse audio Sonos: