Noi trilogii Star Wars ar putea apărea pe viitor, confirmă CEO-ul Disney, Bob Iger

0
625

În câteva zile vom afla în sfârşit cum se termină saga lui Rey, Finn, Poe şi Kylo Ren, odată cu premiera lui “Star Wars Rise of Skywalker”, dar seria e departe de a se fi sfârşit. Deşi teoretic ne aşteaptă o pauză lungă după finalul actualei trilogii, CEO-ul Disney lasă loc şi de alte continuări.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Bob Iger, CEO Disney a făcut aluzie la alte trilogii noi Star Wars. Informaţia a apărut într-un interviu cu publicaţia Variety şi completează ceea ce spusese Kathleen Kennedy, preşedintele Lucalfilm. Aceasta declarase că pe viitor s-ar putea abandona structura de trilogie. Iger a menţionat că “trilogiile sunt prea grele” şi că ar fi de preferat să facă un singur film şi apoi un sequel, dar nu exclude total revenirea la format de trilogie. Întotdeauna presiunea a fost uriaşă să livrezi un film la fel de bun ca primul dintr-o trilogie, presiune amplficată la filmul numărul 3.

Ce ştiam noi e că a rămas în aer trilogia care trebuia scrisă de producătorii “Game of Thrones”, duo-ul D&D părăsind proiectul. Oricât de rău sau bine ar merge la box office “Rise of Skywalker”, Disney şi-a spălat păcatele în anticipaţie prin superbul serial “The Mandalorian”, care are recenzii excelente şi e foarte apreciat (şi piratat) de public. Mulţi se întreabă şi cum rămâne cu personajele din trilogia actuală şi dacă le vom mai vedea vreodată.

Kathleen Kennedy a menţionat că nu vor fi abandonate personaje ca Rey sau Finn şi că ar putea apărea într-un film viitor. Încă aşteptăm detalii despre mini seria cu Obi Wan Kenobi. Scăpaseră la un moment dat 3 ani pentru lansare de lung metraje Star Wars: 2022, 2024 şi 2026, care îmi sună teribil de mult a trilogie nouă. E clar că saga Skywalker s-a încheiat şi e momentul să trecem la o nouă epocă. Poate vom vedea o abordare mai aproape de western cosmic, ca în “Mandalorian”.