Trailerul final pentru Star Wars: Skywalker – Ascensiunea este aici! Iată când ajunge noul film în cinema

0
1246
Star Wars

Printre cele mai așteptate producții cinematografice ale finalului de an se numără desigur și Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, film ce sosește în decembrie. Saga Skywalker a început acum mai bine de 40 ani în Star Wars: Episodul IV – O nouă speranță și curând vom vedea și finalul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum probabil știți, lansarea unei finale este considerat unul dintre cele mai dificile acțiuni la Hollywood, fie că vorbim despre o franciză de filme, fie despre un serial. Cât despre Ascensiunea Skywalker, acest film ne va prezenta bătălia finală dintre Rezistență și Primul Ordin.

Star Wars

În așteptarea debutului de la cinema apare astăzi un trailer final ce ne dezvăluie un preview al desfășurării acțiunii. Aflăm direct din partea directorului J.J. Abrams faptul că acest film va aduce un final plin de înțeles. Această parte finală continuă acțiunea la un an după evenimentele petrecute în Star Wars: Ultimul Jedi.

Kylo Ren și Rey se pregătesc de înfruntarea finală în timp ce alți membri ai Rezistenței precum Poe Dameron, Finn și BB-8 luptă pentru viitorului universului. Ascensiunea – Skywalker va marca și revenirea unor personaje clasice ca Ian McDiarmid Palpatine și Billy Dee Williams Lando Calrissian.

Premiera filmului are loc pe 19 decembrie la nivel global, inclusiv în România unde biletele încep a fi puse în vânzare. Momentan biletele pot fi cumpărate din rețeaua Happy Cinema, Cineplexx Titan și Grand Cinema & More. Prețurile sunt cuprinse între 18 și 36 lei, filmul fiind unul 3D.