Star Wars Episode IX primeşte primul trailer; Filmul se numeşte “The Rise of Skywalker”

1
1222

Anunţul serviciului de streaming Disney+ nu a venit de unul singur, pentru că odată cu acesta a fost făcut public şi primul teaser trailer pentru Star Wars Episode IX. Trailerul nu pare cine ştie ce la prima vedere, dar ultimele secunde te vor lăsa cu gura căscată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând am aflat şi numele complet al filmului, “Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker”. Pelicula va debuta aproape de Crăciun în acest an şi ar trebui să închidă cea mai nouă trilogie Star Wars, venită sub bagheta lui JJ Abrams. Momentul şocant al trailerului nu este că Rey se bate cu o sabie cu laser cu o navă în deşert, ci că la final se aude un râs familiar.

E râsul Împăratului Palpatine, cel care l-a atras pe Anakin Skywalker spre partea întunecată şi a sfârşit teoretic ucis de Darth Vader. Carrier Fisher, care a încetat din viaţă în 2016 va apărea în acest film nou sub formă de CGI, pentru a îşi relua rolul de Prinţesa Leia. În trailer îl mai vedem şi pe legendarul pilot de nave Lando Calrissian, jucat de Billy Dee Williams, care revine pentru prima oară în serie de la Episode VI: Return of the Jedi, lansat în 1983.

Aflăm şi că roboţelul BB-8 are un nou prieten, mini robotul D-0, iar Kylo Ren, jucat ca de obicei psihotic de Adam Driver apare luptându-se cu inamici în timpul unui asalt în ceea ce pare a fi o pădure. Văd că îşi reface şi celebra sa mască. Vocea care se aude pe fundalul trailerului este a lui Mark Hamill, actorul care îl joacă pe Luke Skywalker. Luke a devenit doar un spirit, după ce a murit în Episode VIII, vlăguit de proiecţia sa astrală în lupta cu Kylo.

Star Wars Episode IX are premiera pe 20 decembrie 2019.