Nikon nu renunță la aparatele foto compacte! Lansează modelul COOLPIX B600 cu zoom optic 60x și varianta COOLPIX A1000

0
1001
Nikon Coolpix B600

Pe măsură ce camerele foto de pe smartphone-uri devin din ce în ce mai bune, apar și speculații cu privire la faptul că viitorul aparatelor foto compacte care nu și-ar mai avea rost pe piață în această situație. Nikon vine să demonstreze contrariul astăzi odată cu lansarea modelelor COOLPIX A1000 și COOLPIX B600.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem în primul rând modelul Nikon Coolpix B600 care impresionează prin sistemul său de zoom optic 60x – ei bine da, optic și nu digital precum v-ați fi așteptat. Dacă se aduce în discuție și zoom-ul digital, atunci puteți mări imaginea până la 120x și captura fotografii inedite.

(Nikon Coolpix B600)

Se oferă capturi wide-angle de 24mm sau closeup-uri super-telephoto de 1440mm. Acest aaprat are un control lateral pentru zoom și un dial pe seama căruia poți alege dintre 10 cele mai utilizate moduri de captură fără a trece de fiecare dată prin meniul de setări și ajustări pentru captură.

(Nikon Coolpix A1000)

Cât despre Coolpix A1000, acesta aduce zoom optic 35x, un vizor electronic 1166K și suport pentru filmare 4K Ultra HD și captură foto în format RAW (NRW). Ambele produse prezentate mai sus vin echipate cu tehnologia SnapBridge prin care se pot transfera wireless fotografii direct pe smartphone.

Din păcate pentru moment nu există detalii despre prețuri sau data lansării comerciale în magazine.