Nike Adapt BB sunt adidașii viitorului; Se pot controla de pe smartphone prin Wi-Fi și primesc update-uri software

0
4320
Nike Adapt BB

Dacă ați urmărit lansările celor de la Nike din ultimii ani, atunci ați remarcat probabil și viitorul spre care se îndreaptă compania cunoscută pentru pantofii sport aduși pe piață – acela în care vom spune adio șiretelor convenționale. În acest sens debutează astăzi adidașii Nike Adapt BB pe care îi vedeți mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu o pereche de pantofi sport ce dispun de conectivitate wireless și a căror șireturi se pot ajusta automat chiar de pe smartphone (iOS sau Android) folosind o aplicație dedicată. Există totuși și două butoane pe lateralele pantofilor pentru a strânge automat șireturile.

Un motoraș dedicat se află la mijlocul sistemului și aflăm că Nike a testat acești pantofi cu ajutorul jucătorilor de baschet NBA de la Boston Celtics în cadrul laboratorului din Portland, asta pentru a se asigura că produsul se adaptează nevoilor jucătorilor pe parcusul unui meci.

Nike Adapt BB vor primi și actualizări software pe viitor și aflați că prețul unei asemenea perechi este de 350 dolari. Debutul are loc luna viitoare.