BMW prezintă noul Seria 7 generaţie 2020, cu un design nou al zonei frontale

0
4745

BMW a dezvăluit în această săptămână noul automobil Seria 7, cu un facelift care îl pregăteşte pentru anul 2020. Avem de-a face cu un sedan de lux aici, cu o grilă uriaşă şi impunătoare în faţă. Noua gamă de vehicule se aliniază cu SUV-ul uriaş X7 prin acest design.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zona frontală include o grilă masivă, cu 40% mai mare decât a predecesorului. Pentru a face loc acestui element din aluminiu, a fost crescută faţada în înălţime cu 50 de milimetri. Există şi faruri LED mai înguste, plus stopuri integrate sub formă de “bandă”. Jante de 17 inch sunt la bord, dar există şi o variantă de 21 de inch.

Limuzina flagship vine cu tehnologie de generaţie nouă şi cu un facelift prezentat la Detroit Motor Show 2019. BMW vine după vânzări record în ultimii 2 ani, chiar şi în comparaţie cu marele rival Mercedes-Benz. Noul model 740e xDrive vine într-o variantă plugin hibrid cu 389 de cai putere, folosind un motor V6, plus o baterie de 12.0 kWh.

Cu acest combo automobilul ajunge la 100 km/h în doar 4.9 secunde. Mai există şi o variantă de 523 de cai putere, bazată pe un V8, pe un model 750i Drive, sau varianta şi mai bine dotată, twin turbo V12 de 600 cai putere (760i). La bord se află un nou panou de instrumente, plus un sistem uriaş de infotainment, dar şi un ecran tactil pentru pasagerii din spate.

Ca opţiune se poate adăuga un sistem cu surround 3D Bowers & Wilkins. Şi pentru că nu se putea fără AI, avem un asistent personal inteligent, care învaţă cum vă place să fie încălzite scaunele, rutele des folosite şi chiar poate face conversaţie cu voi la volan. Nu lipseşte nici noua variantă de sistem iDrive, cu “Live Cockpit Professional”, care poate păstra banda automat şi evita coliziunile laterale.

Poate vira automat şi evita ambuteiajele, dar există şi un asistent pentru parcări. Nu avem preţuri încă, dar ştim că noul BMW Seria 7 vine prin aprilie. Autonomia în mod electric 100% este de până la 58 de kilometri.