Nikon aniversează 100 de ani de existenţă cu camere D5 şi D500 în ediţie limitată

0
725

Pe 27 iulie 2017 Nikon împlineşte 100 de ani şi marchează centenarul lansând ediţii speciale ale camerelor sale. Unul dintre cele mai iubite branduri foto din lume, dar şi din România, Nikon a anunţat şi despre ce noutăţi e vorba.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele se încadrează în “Anniversary Range”, o serie de camere ce vor fi marcate cu un logo special, dedicat aniversării cu numărul 100, dar şi cu finisaj cu detalii deosebite. Modele flagship precum D5 şi D500 vor fi marcate astfel, plus obiectivul AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR, dar şi binocluri şi alte obiective de top. Pe lângă aceste personalizări a fost creată şi o variantă din cristale Swarvoski a celebrului Nikon Model I. , plus o serie de insigne şi curele din piele elegante.

Nikon D5 100th Anniversary Edition este un DSLR flagship, cu finisaj negru metalizat şi o inscripţie ce confirmă că această cameră a contribuit la explorarea spaţială. Nikon D500 100th Anniversary Edition primeşte logo-ul aniversar, o cutie metalică exclusivă şi curele şi un capac gravate.

Cât despre NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition, obiectivul are elemente individuale din sticlă, dar şi un display şi un suport special.

Binoclurile aniversare au la rândul lor imprimeuri cu acel logo şi curele elegante. În aceste condiţii ne rămâne doar să urăm “la mulţi ani” acestui brand şi să aşteptăm detalii despre preţurile produselor aniversare. Mai multe detalii aflaţi de la Nikon aici.