HTC oferă abonamente lunare pentru aplicaţii şi jocuri Vive VR; Serviciul Viveport costă 6.99 dolari pe lună

0
636

Urmând modelul Sony şi Microsoft, HTC a lansat abonamente lunare pentru aplicaţii şi jocuri Vive VR. Astfel, contra sumei de 6.99 dolari clientul poate alege 5 aplicaţii VR şi să le înlocuiască cu altele în fiecare lună.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În acest moment o cască HTC Vive costa în jur de 1000 de euro în România, preţ prohibitiv pentru noi, mai ales că are şi alte costuri ascunse. Spre exemplu ai nevoie de un super PC pentru a conecta headsetul, deci alte mii de lei sunt aruncate pe asta. Pentru cei care au făcut totuşi marele pas, HTC a lansat Viveport Subscription, care oferă acces la 5 aplicaţii gratis în cadrul abonamentului lunar.

Deocamdată 50 de softuri şi jocuri sunt disponibile şi puteţi schimba cele 5 alese odată la 4 saptmani. Totul debutează pe 5 aprilie şi primiţi şi o lună de gratuitate. Veţi putea urca pe cel mai înalt vârf din lume cu Everest VR, să exploraţi oceanul cu TheBlu sau să jucaţi Fantastic Contraption. E oferit şi un bonus sub forma lui Arcade Saga, care include 3 jocuri la pachet, ele costând 19.99 dolari pe Steam.

HTC a mai şi tăiat 100 de dolari din preţul lui Vive, dar asta încă nu se simte la noi. Cu puţin noroc până la finalul anului poate ajungem la un 3999 lei.