Miele oferă 10 ani garanție clienților care achiziționează minim 3 electrocasnice încorporabile pentru bucătărie

0
1174

Cei care au în plan reamenajarea completă a bucătăriei cu noi produse electrocasnice sau care se mută în casă nouă, pot profita acum de campania promoțională despre care aflați în continuare. Miele oferă 10 ani garanție clienților care achiziționează minimum 3 electrocasnice încorporabile pentru bucătărie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Oferta este valabilă până la data de 20 iulie 2017 în toate magazinele ce comercializează produse Miele din următoarele categorii: plite, cuptoare, hote, aparate frigorifice și mașini de spălat vase. Pentru a beneficia de cei 10 ani garanție (2 ani de la producător și 8 ani de extra-garanție Miele Service Zertifikat), clienții trebuie să completeze un formular în maxim 60 zile de la achiziționarea produselor.

Miele oferă 10 ani garanție

Se pot alege produse pentru bucătărie dintr-o gamă variată de plite, hote, cuptoare, aparate frigorifice încorporabile și mașini de spălat vase Miele, produse recunoscute pentru fiabilitatea și tehnologiile unice cu care sunt dotate.

Miele oferă 10 ani garanție

Un exemplu sunt majoritatea plitelor din gama PowerFlex a celor de la Miele ce dispun de două zone de gătit cu 4 arzătoare, de comenzi TouchControl intuitive, de funcție de recunoaștere a vasului de gătit și de un ventilator de răcire integrat. Și cuptoarele încorporabile Miele au caracteristici aparte prin care se remarcă pe piață, un produs de referință fiind singurul cuptor din lume integrat cu aburi și funcție de microunde MultiSteam.

Miele oferă 10 ani garanție

De asemenea, din categoria electrocasnicelor premium Miele încorporabile fac parte și mașinile de spălat vase, un asemenea model fiind cel cu funcția patentată Knock2Open care permite deschiderea ușii fără mâner prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Vom putea deschide astfel mașina de spălat vase într-o mod facil și rapid atunci când suntem cu mâinile ocupate cu vase de ce nu. Și modelul G6000 este recunoscut pentru consumul redus de energie și apă.

Puteți găsi produsele Miele în oferta retailerilor de mai jos: