Miele lansează în România seria de produse ArtLine, electrocasnice încorporabile fără mânere

1
2038

Celebrul brand german de electrocasnice Miele a lansat în România în această săptămână o nouă serie de încorporabile, ArtLine Ele reprezintă o premieră, fiind primele electrocasnice încorporabile fără mânere.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Miele a fost fondată în 1899 şi avea 18.370 de angajaţi în 2016, deci este un gigant în domeniul său. Revenind la produsele noi, e vorba despre 6 unităţi: cuptoare combi cu aburi şi funcţie de cuptor complet, cuptoare combi cu microunde, cuptoare polivalente şi un sertar de încălzire gourmet. Electrocasnicele nu au mânere, ci se deschid printr-o simplă apăsare de buton aflat pe ecranul tactil.

Seria de produse ArtLine e destinată clienţilor care apreciază designul minimalist şi tehnologia de vârf. Pe lista de noutăţi se afla cuptoarele combi cu aburi şi functie de cuptor complet DC 6860X, în variante XXL şi XL, dar şi cuptorul combi cu microunde H6800 BMX. Avantajul acestor electrocasnice e că se integrează perfect în mobila de bucătărie şi par invizibile.

Cuptoarele au afişaj TFT multicolor, DirectSensor şi comandă electronică a temperaturii. Din această gamă de produse face parte şi sertarul de încălzire Gourmet ESW 6229X, cu înălţime de 29 cm şi funcţie de gătire la temperaturi reduse. Găsiţi produse Miele şi la eMAG.ro.