Miele Dialog, cuptorul revoluționar ce reinventează gastronomia debutează în România

0
1489
Miele Dialog

Din partea celor de la Miele sosește astăzi lansarea pe plan local a revoluționarului cuptor numit Miele Dialog. Acesta este destinat uzului casnic și reinventează gastronomia prin utilizarea tehnologiei proprietare M Chef, dezvoltată de către compania germană. Prin ce se face remarcat acest cuptor și ce alte noutăți au fost dezvăluite astăzi, aflați în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologia cu pricina amintită mai sus, permite undelor electromagnetice să răspundă inteligent la textura alimentelor. Senzorii de la interiorul cuptorului păstrează un dialog constant cu mâncarea. Practic, potrivit spuselor Miele, cuptorul „vorbește” cu mâncarea și determină cantitatea de energie termică necesară fiecărui ingredient în parte.

Miele Dialog

Undele electromagnetice sunt controlate pe tot parcursul procesului de gătire. De asemenea, aflăm și că prin intermediul a două antene aflate în interiorul cuptorului se măsoară constant modul în care moleculele din mâncare se rearanjează și este ajustat procesul de gătire.

Rezultatele obținute sunt unele spectaculoase și se pot găti perfect și rețete inedite precum gătirea perfectă a unui pește aflat într-un cub de gheață, fără ca acesta să se topească. Noul cuptor ne permite să gătim cu mai multă precizie ca oricând și să creăm noi texturi și feluri de mâncare.

Se pot prepara simultan pe aceeași tavă trei tipuri complet diferite de mâncare, fără ca aromele să se amestece, iar meniurile să fie începute și finalizate simultan. Se oferă avantajul gătitului volumetric, astfel că orice tip de carne va fi preparat uniform, atât la exterior, dar mai ales în interior, un lucru extrem de dificil de realizat cu un cuptor convențional.

Aflați că timpul de preparare pentru carnea de pui este de doar 15 minute, 55 minute pentru cotletul de vită, respectiv 2 ore și 30 minute pentru pulled pork. Odată cu acest cuptor, Miele a prezentat în România și noile electrocasnice premium din Generația 7000.

Acestea se remarcă prin 4 linii noi de design și opțiunile de conectare la o casă smart. Toate produsele sunt Wi-Fi Ready și pot fi controlate prin aplicația mobilă Miele. Noul cuptor Dialog și electrocasnicele Generația 7000 pot fi descoperite și testate în Miele Center
Piața Presei.