Microsoft Surface Studio primeşte o actualizare software, axată pe Mixed Reality

0
991

Microsoft a intrat târziu în zona VR şi AR, faţă de alte companii, dar cum face de obicei a recuperat teren rapid şi a deschis o nouă nişă, cunoscută drept Mixed Reality. Acest concept combină AR şi VR împreună, iar HoloLens le-a dat startul. Odată cu sosirea lui Windows 10 Fall Creators Update au primit suport Mixed Reality multe terminale, PC-uri, laptopuri, desktopuri, inclusiv Surface Studio.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Microsoft Surface Studio este un super desktop all in one, cu procesor Core i5 sau Core i7 şi un design superb. Integrează un ecran de 28 inch PixelSense şi suportă interacţiuni cu Surface Pen şi Dial. Costă de la 2999 dolari în sus şi este un produs pentru graficieni şi editori video. Cât despre actualizare, aceasta este prima pentru Surface Studio în ultimele 6 luni.

Nu e totuşi un update prea mare, axându-se pe drivere noi pentru NVIDIA GTX şi Marvell Bluetooth, cele legate de Mixed Reality. Recent am tot văzut headseturi AR şi VR cu suport pentru platformă Microsoft, venind de la HP, Lenovo sau chiar Samsung. Preţurile sunt în jurul a 300-400 de dolari. Având în vedere puterea lui Surface Studio era de aşteptat să aibă de-a face cu consumul de VR şi eventual şi crearea sau editarea de conţinuturi la 360 de grade.

Găsiţi pachetul software de actualizare aici.