IFA 2017: Lenovo prezintă Explorer – un headset VR ce folosește platforma Windows Mixed Reality

0
1139

La standul Lenovo din cadrul IFA 2017 vedem și Explorer, un headset special de realitate virtuală al companiei chineze ce folosește platforma Windows Mixed Reality. Anunțul vine după ce chiar în cursul zilei de ieri cei de la Asus prezentau un produs similar ce ne transpune în VR și AR.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo Explorer dispune de două display-uri cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, de o cameră duală pentru tracking-ul mișcării, dar și de un controller dedicat ce poate fi achiziționat opțional. Aparent și controllerele de pe headset-urile similare de realitate mixtă vor funcționa cu modelul Lenovo.

Acest headset de realitate mixtă se va conecta la orice PC și include abilitatea de a rula jocuri și aplicații în VR. Se pot folosi și controllere Xbox One pentru a naviga prin aceste titluri de gaming și totodată aveți posibilitatea de a rula Microsoft Office cu un mouse și tastatură alături.

Produsul numit Lenovo Explorer va ajunge la vânzare din luna octombrie la un preț de 350 dolari, iar pentru achiziția pachetului format din două controllere veți plăti extra 100 dolari!