IFA 2017: Motorola anunţă telefonul Moto X4, cu cameră duală, procesor Snapdragon 630

0
806

Telefonul Motorola Moto X4 a scăpat de multe ori pe web în ultimele luni şi se speculase că va debuta la unul dintre evenimentele Moto din această vară. Acest lucru nu s-a mai concretizat şi iată că de abia la IFA 2017 soseşte terminalul. Hai să vedem ce ne rezervă!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un telefon midrange, cu un ecran Full HD de 5.2 inch cu protecţie Gorilla Glass. Este un terminal rezistent la apă şi praf şi cu cameră duală în spate, plus integrare Alexa. Handsetul are un spate din sticlă arătos la prima vedere şi curbat pe margini. Totuşi peisajul e stricat de acei zimţi din jurul camerei duale, care iese şi foarte mult în relief.

Telefonul măsoară 7.99 mm în grosime, cântăreşte 163 de grame şi are o ramă metalică. Dotările acestui nou venit includ un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 630, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi o cameră frontală de 16 MP cu blitz LED şi un mod low light special. În spate se află selling point-ul: o cameră duala cu senzor principal de 12 MP cu deschidere F/2.0, dual autofocus pixel, plus senzor secundar de 8 MP cu lentilă ultra wide la 120 de grade.

Camera suportă PDAF, Bokeh, Selective Black and White şi Best Shot. Filmează 4K la 30 FPS şi Full HD la 60 FPS. Moto X4 mai vine cu suport pentru LTE Categoria 13, două sloturi SIM, scanner de amprente şi 3 microfoane. Avem şi Bluetooth 5.0 şi Android Nougat la bord. Telefonul vine în această lună la preţul de 399 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=qJBdN4sOlYA