IFA 2017: Samsung prezintă maşina de spălat revoluţionară QuickDrive WW8800M, care înjumătăţeşte timpul de spălare

1
1187

În vreme ce toată lumea e prinsă în discuţii despre iPhone 8, tablete şi difuzoare inteligente, Samsung a surprins prin revoluţionarea spălării rufelor. În ziua de azi ne grăbim să spălăm rufele pentru a face alte activităţi, aşa că nimeni nu are 2 ore de pierdut cu rufele în maşină. Fix la acest aspect a umblat Samsung la IFA 2017 prin tehnologia QuickDrive, care reduce cu 50% timpul aferent spălării.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologia este aplicată pe modelul de maşină de spălat WW8800M. Acesta realizează spălarea rapidă într-un ciclu de doar 39 de minute pentru rufele zilnice, ajutând utilizatorul să economisească timp, fără a compromite calitatea spălării totuşi, dar nici eficienţa energetică. Pe lângă înjumătăţirea timpului necesar pentru spălare, tehnologia QuickDrive va reduce consumul de energie cu 20%.

O cuvă specială Q-Drum este implicată în procedeu şi este compusă din două piese: cuva principală şi un disc în partea din spate, care se roteşte independent. Faţă de o maşină de spălat standard, noul model va roti îmbrăcămintea de sus în jos în cuvă, iar discul va efectua o mişcare din spate în faţă. Rezultă o acţiune dinamică, care înlătura murdăria mai rapid, cu un ciclu de spălare complet şi intens.

Maşina de spălat WW8800M aduce pe lângă aceste tehnologii şi conceptul EcoBubble, care amestecă detergentul cu apă şi aer, făcându-l să pătrundă în ţesături mai rapid. 3 funcţii inteligente extra au fost incluse pe noua maşină: Laundry Planner, Laundry Recipe şi HomeCare Wizard. Acesta din urmă permite monitorizarea maşinii de spălat de la distanţă.