IFA 2017: Sony lansează un nou player Walkman din gama ZX, 3 modele de căşti h.ear

1
1499

Unul dintre cele mai apreciate playere media din toate timpurile, Sony Walkman a revenit la IFA 2017. Japonezii au prezentat noul model ZX300, care oferă o calitate superioară a sunetului, dar şi tehnologie S-Master HX, pentru un sunet mai bine echilibrat. Au mai debutat şi noi căşti h.ear wireles şi despre toate acestea avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul model de Sony Walkman NW-ZX300 are un design compact şi o autonomie crescută a bateriei. Vine cu suport pentru redare nativă 11.2 MHz DSD şi PCM 384 kHz pe 32 biţi. Pune la bătaie canale distincte dreapta-stânga, care vor reda sunetele mai clar şi reduce zgomotul semnificativ. Un cadru din aluminiu este inclus aici, iar condensatorii de nouă generaţie permit redarea de sunete mai clare.

Cabluri din fibră optică au conectat amplificatorul intern cu mufa pentru căşti, iar sunetul rezultat este mai puternic şi are o calitate superioară. ZX300 redă fişiere MQA, oferind sunete la calitate Hi-Res. Acest player are o interfaţă touch, o autonomie de 30 de ore şi stocare de 64 GB. Oferă suport Bluetooth şi NFC şi are un finisaj mat al carcasei. Ajunge în magazine în octombrie la preţul de 700 de euro.

Cât despre noile căşti h.ear, acestea au sosit în 3 variante, împreună cu seria de Walkman-uri asortate cromatic NW-A40. Căştile sunt elegante şi confortabile, vin cu suport Bluetooth şi se conectează şi la aplicaţia Sony Headphones Connect. Aceasta oferă opţiuni ample de egalizare şi moduri precum Scenă, Club, Sală de Concert, Scenă în Aer Liber şi altele de gen.

Căştile mini h.ear au design minimalist şi sunt uşor de ţinut în geantă. Vin cu suport LDAC, DSEE HX, acustică Hi-Res şi autonomie de 24 de ore. Cele două căşti h.ear Wireless NC au funcţie de anulare a zgomotului de fond, mod Ambient Sound şi Quick Attention. h.ear Wireless NC are autonomie de 28 de ore şi noile modele permit şi preluarea de apeluri.

Modelul WH-H900N va fi disponibil din septembrie la suma de 300 de euro, în vreme ce WH-H800 vine în aceeaşi lună la 220 de euro. În cele din urmă WI-H700 costă 180 euro şi soseşte în aceeaşi perioadă. Noile modele Walkman NW-A45HN şi NW-A45 vin la început de 2018.