Google lansează un site oficial “Made for Google”, cu branduri de accesorii recomandate

0
1289

În ziua de azi lumea a început să fie mai atentă cu accesoriile pe care le cumpără pentru telefoane, tablete şi laptopuri, evitând posibile incidente, scurtcircuite şi alte probleme. Uneori e nevoie de o certificare, un logo, o emblemă pentru a confirma că un produs este “legit”. Google propune acum programul “Made for Google” şi i-a lansat şi un site dedicat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Orice produs care poartă marca “Made for Google” a fost creat special pentru a opera în tandem cu telefoanele Pixel, cu Pixelbook şi altele asemenea. Găsiţi aici site-ul cu parteneri aprobaţi, cu peste 20 de branduri incluse. Printre ei se numără şi Belkin, pe care îi ştim pentru huse, Case Mate şi carcasele sale celebre sau Invisible Shield, cu protecţii pentru ecran.

Producătorul de baterii externe Incipio e de asemenea pe listă, plus Under Armour preluaţi direct de sub umbrela HTC. Respectivul site nu este doar o listă de parteneri, ci include şi linkuri spre magazine unde puteţi cumpăra accesoriile. Toate cablurile din oferta sunt de tip USB Type-C deja, fiind lăsat în urma microUSB.

E posibil să puteţi cumpăra mai ieftin de la aceşti parteneri autorizaţi, decât de la alţi retaileri, iar un alt plus e că ni se promite livrare gratuită pentru orice accesoriu de Google Pixel sau Pixelbook.