Microsoft Surface Earbuds este o pereche de căşti wireless cu preţ mai mare decât AirPods 2, design SF

0
1227

Microsoft a anunţat o sumedenie de produse noi în această săptămână (Surface Pro 7 + telefon cu 2 ecrane), iar dintre ele s-a remarcat ceva atipic: o pereche de căşti cu preţ mare. Se numeşte Microsoft Surface Earbuds şi se laudă cu un design SF, dar şi cu preţ mai mare decât AirPods 2 de la Apple.

Publicitate

Avem de-a face cu căşti in ear wireless, cu un design futurist. De la exterior se văd ca un soi de dopuri în ureche, perfect rotunde pe dinafară. Izolează zgomotul de fond în mod excelent, din ce am înţeles, iar basul şi volumul ar fi fantastice, conform celor care le-au încercat. Costă 249 de de dolari şi promit 8 ore de autonomie în mod playback audio, dar şi 24 de ore de autonomie totală, cu cutiuţă de transport inclusă.

Suportă şi control tactil, iar porţiunea care intră în ureche aminteşte puţin mai mult de Galaxy Buds. Avem şi compatibilitate cu servicii muzicale precum Spotify. Dacă faceţi tap şi swipe puteţi da play sau pauză muzicii, porni aplicaţii sau trece la piesa următoare. O apăsare lungă activează asistenţi precum Cortana, Bixby, Siri, Google Assistant sau Alexa.

Cumva avem şi integrare cu Microsoft Office, cu posibilitatea de a face swipe prin slide-uri PowerPoint cu o atingere de cască. Avem şi dictare în timp real pentru subtitrările prezentărilor, plus dictare pentru mailurile din Outlook. Există câte 2 microfoane pe fiecare cască, cu rol de anulare de zgomot, dar şi de captare a vocii. Cea mai tare funcţie mi se pare cea de traducere în timp real a ceea ce spuneţi în timpul unei prezentări, cu 60 de limbi suportate.