McLaren construiește o super armură pentru un miliardar care a suferit un accident teribil; iată detalii

0
1607
McLaren

Cu toate că asociem numele McLaren în mare parte cu super mașinile pe care aceștia le dezvoltă, firma de față are și un departament numit McLaren Applied Technologies ce se ocupă cu dezvoltarea de echipmente și sisteme folosite în zona sport, medicină, apărare și auto.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm astăzi despre o întâmplare deosebită, una ce pare a fi o poveste a unui Iron Man din viața reală. Totul începe cu un miliardar ce a suferit un accident teribil, unul din care a scăpat viu din fericire, dar nu și fără afecțiuni. Atât cutia toracică, cât și sternul au fost afectate serios încât acesta are parte de dureri incredibile chiar și atunci când cineva îl atinge cu mâna.

Pentru că riscul de vătămare era unul serios, acest miliard pe care îl numim Clientul X a apelat la departamentul McLaren mai sus menționat pentru fabricarea unei armuri nemaivăzute și indestructibile. Aceștia au lucrat la produsul finit pe care îl vedeți mai sus și care are rolul de cutie toracică, protejându-i organele vitale și fiind totodată discretă purtată sub o cămasă.

Se pare că întreg proiectul a fost o provocare serioasă pentru cei de la McLaren și aflăm că la dezvoltarea armurii au contribuit ingineri mecanici, designeri, dar și alți membri ai echipei din diverse categorii de expertiză. În clipul de mai sus puteți vedea și cum a prins viață acest proiect inedit.