Marshall lansează 3 noi boxe portabile: Stockwell II, Killburn II şi Tufton

0
2200

Marshall este un nume mare pe piaţa amplificatoarelor de chitară, dar a intrat şi pe piaţa de căşti şi boxe portabile de ceva vreme. Acum aflăm că 3 noi modele de boxe portabile au debutat în această săptămână, sub numele de Stockwell II, Killburn II şi Tufton.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate produsele sunt disponibile deja din această săptămână şi costă 249 de dolari în cazul lui Stockwell II, 299 dolari pentru Killburn II şi 399 dolari pentru Tufton. Stockwell II este cel mai compact model din noua serie şi vine pe negru sau gri. Oferă suport Bluetooth 5.0 şi sunet multi direcţional, cu promisiunea de claritate şi tărie deosebită.

Produsul este certificat IPX4, pentru rezistenţă la apă şi robusteţe şi are şi rol de power bank pentru a alimenta telefoane şi playere. Oferă 6 ore de playback cu 20 de minute de încărcare.

Killburn II vine pe gri şi are sunet multidirecţional, dar şi certificare IPX2 pentru rezistenţă la şocuri şi apă. 20 de minute de încărcare îi asigură 3 ore de playback. Corpul e ceva mai mare decât cel al al lui Stockwell II.

Totuşi cel mai mare este Tufton, care aminteşte de un troller ca dimensiuni. Vine doar pe negru şi ar fi cel mai puternic speaker portabil de la Marshall. Are aceeaşi certificare IPX2, dar vine cu construcţie Blumlein, pentru o acustică stereo desăvârşită şi multi direcţională, imersivă. Toate noile boxe vin cu butoane modelate după amplificatoare. Ele au jack audio şi Bluetooth şi nu vin cu funcţii smart.