Bucharest Gaming Week 2019 are loc între 4 şi 10 noiembrie; Iată ce îi aşteaptă pe pasionaţii de jocuri din România!

0
469

Bucharest Gaming Week revine în 2019 cu a treia ediţie, organizată mai devreme decât cea de anul trecut. Se schimbă şi locaţia, din Romexpo în Palatul Parlamentului, iar totul are loc între 4 şi 10 noiembrie 2019. Avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primele două evenimente Bucharest Gaming Week au strâns peste 23.000 de participanţi, fie că vorbim de pasionaţi de esports, gameri, dezvoltatori de jocuri, YouTuberi şi mulţi alţii. Ei bine în 2019 Bucharest Gaming Week are loc în cele 3 săli din Palatul Parlamentului: Unirii, Take Ionescu şi I.I.C Brătianu. Gamerii se vor putea întâlni cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, dar şi afla la ce proiecte lucrează studiourile locale de game development.

Vor exista evident şi competiţii eSports şi anul trecut îmi amintesc că am văzut o finală locală FIFA şi competiţii internaţionale de DOTA, PUBG şi Counter Strike. Primele nume anunţate pe scenă Bucharest Gaming Week sunt creatorii de conţinut iRaphahell, jaxi, Bobospider, IceManLucky, Werty, zaSami, dar lista se va extinde în următoarele luni.

Lineup-ul de jocuri de la evenimentul central include League of Legends, Apex Legends, Counter Strike Global Offensive, PUBG, Fortnite şi Battlefield 5. Având în vedere succesul turneului de FIFA 19 organizat de Federaţia Română de Fotbal, acum va fi organizat un turneu de FIFA 20. Vor mai avea loc şi workshop-uri de game design pentru studenţi, expoziţii de artă şi conferinţe despre industria de gaming, toate organizate în puburile de gaming din Capitală ca evenimente adiacente lui Gaming Week 2019.

Biletele vor fi puse în vânzare în săptămâna 13-19 mai. Programul complet va fi publicat aici.