Logitech va lansa curând primele căști wireless earbuds certificate pentru Microsoft Teams

0
877
Logitech

În cadrul unei prezentări axate pe soluția Microsoft Teams și noile experiențe care vor sosi pentru utilizatori, cei de la MS au prezentat și un teaser. Acesta din urmă dezvăluie lansarea primelor căști wireless earbuds certificate pentru soluția Teams. Vorbim despre purtabile care sosesc prin intermediul celor de la Logitech. Avem mai multe detalii despre acestea în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm pentru început că aceste noi căști wireless vor fi disponibile pe nuanțele Graphite și Rose. Vor livra o experiență always-on Teams pentru device mobil sau desktop și suntem informați că acestea vor debuta în câteva luni. Acestea sunt singurele informații pe care Logitech le dezvăluie, cu multe detalii lipsă.

Rămâne de văzut ce autonomie livrează căștile, dacă au sau nu alimentare rapidă. De asemenea, suntem curioși dacă Logitech a inclus aici o tehnologie ANC. Cât despre noutățile aduse lui Microsoft Teams, avem pe listă și Primera Fila. Acesta este un nou layout al aplicației pentru cei cu setup dual-monitor care permite un grad mai ridicat de conexiune cu participanții.

Avem și setup-ul Front Row pentru un singur monitor, iar ca noutăți hardware s-au pregătit boxe certificate Microsoft Teams. Acestea vor sosi de la companii precum Neat, Jabra, Logitech și Poly. De asemenea, avem și Jabra PanaCast 50 – o bară video cu unghi de vizualizare de 180 grade. Astfel toți cei dintr-o sală de ședință vor fi în cadru și avem și o vizualizare dinamică.

Există și camera smart Poly Studio E70 care va detecta și urmări vorbitorii activi pentru a fi mai ușor de urmărit de către participanți. Toate aceste noutăți software și hardware vor debuta în lunile următoare. Probabil prin toamnă aflăm mai multe despre căști și prețul la care sosesc. Nu ar fi exclus să vorbim despre un prag de 150-200 euro pentru aceste căști de la Logitech.