Logitech cumpără firma Blue Microphones la suma de 117 milioane de dolari

0
913

Logitech, cel mai prolific producător de accesorii de gaming şi productivitate a anunţat astăzi achiziţionarea firmei Blue Microphones. Tranzacţia a implicat o sumă de 117 milioane de dolari, iar Logitech intră pe piaţa microfoanelor de studio pentru profesionişti cu această ocazie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Blue Microphones are sediul în sudul Californiei şi este lider pe piaţa de microfoane de studio pentru profesionişti şi utilizatori casual. Şi artiştii se numără printre clienţii companiei, Bob Dylan sau Imagine Dragons folosind echipamente de gen. Avantajele acestor microfoane includ calitatea bună a sunetului şi sunetul original care se păstrează şi în format digital.

Liniile de microfoane Blue’s Yeti şi Snowball se numără printre cele mai apreciate realizări ale companiei. Ele sunt folosite în special pentru realizarea de materiale voice over pentru YouTube, dar şi pentru podcasturi video şi audio. Logitech producea deja camere web pentru PC, tastaturi, mouşi şi joystickuri, iar acum vine şi în întâmpinarea celor care au nevoie de un microfon bun pentru YouTube sau Twitch.

Abilităţile camerelor Logitech se vor combina acum cu calitatea microfoanelor Blue pentru streaming.