Canon anunţă aparatul PowerShot SX740 HS, un nou compact cu zoom optic 40x

0
1299

Canon a anunţat astăzi un nou aparat foto compact, modelul PowerShot SX740HS. Acesta se remarcă prin designul compact, dar fără a face rabat la performanţele de zoom spre exemplu. Are zoom optic 40x şi mai jos îi aflaţi preţul şi dotările.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Canon PowerShot SX740 este promovat ca un produs high end pentru vloggerii viitorului. Această cameră digitală compactă are un senzor CMOS de 20.3 megapixeli şi suportă captură video 4K, o premieră în gama PowerShot. La bord se află un procesor de imagine DIGIC 8, dar şi stabilizare a imaginii de tip dual sensing. Primim şi transfer automat de imagine şi un display LCD de 3 inch, cu posibilitatea de rotire la 180 de grade.

PowerShot SX740 HS permite captura continuă până la 7.4 FPS şi vine cu un design ergonomic şi comod pentru utilizarea din mers, pe fugă. Are şi suport WiFi şi Bluetooth. Conţinuturile realizate cu acest aparat vor putea fi partajate imediat pe reţelele de socialziare şi salvate în cloud prin platforma Canon Irista, dar şi sincronizate via wireless cu PC-ul sau Mac-ul. Se poate conecta şi la terminale iOS şi Android şi poate eticheta fotografiile cu date legate de poziţionarea GPS.

Ni se mai oferă stabilizare optică pe 5 axe şi o funcţie Auto Hibrid, care face un soi de rezumat pentru capturile realizate într-o anumită zi. Produsul va fi disponibil în magazine pe final de luna august la suma de 399.99 dolari.